Kolmården och Vildmarkshotellet

IMG_9824 (Large) IMG_9820 (Large)

IMG_9903 (Large)

IMG_9839 (Large)

IMG_9853 (Large)

IMG_9892 (Large) IMG_9891 (Large)

IMG_9889 (Large)

IMG_9870 (Large)

IMG_9863 (Large)

IMG_9884 (Large)

En underbar helg är över. Söndag kväll nu och vi slappar en liten stund i soffan innan det är dags för saga och hopp i säng 🙂 För mig väntar sedan lite jobb, men ska också försöka komma i säng tidigt, och börja drömma om vart vi ska ta vägen på nästa minisemester 🙂

Det är ju galet vilket fantastiskt väder också, vilket så klart hjälpte till för känslan av härlig helg. Rena rama sommaren i Kolmården.

Igår gick vi mellan 11.30 och 16.30 i parken innan vi satt i eftermiddagssolen på balkonegn och åt snacks och drack lite vin. Sedan buffé ute och avslutningsvis bad och bus. Efter frukost i morse badade vi någon timme igen och sedan blev det parken till ca 15.30. Vi har hunnit med massor, sett flera shower och matning av djur. Delfinshowen var fantastisk. Vilmers första kommentar när vi reste oss var att han kände det som om han skulle få glädjetårar!

Tusen tack familjen Fällmar för att vi fick åka med i år också!

Jag känner mig dessutom jätteglad över att jag ätit massor med god mat utan att det behövt bli massor av kolhydrater. Buffé på hotellet och idag till lunch i parken innebär ju att man väljer själv och väljer man smart blir man nöjd efteråt 🙂

Jag vill också passa på att påminna om tävlingen om babyprodukter från TomTom. Vi har nu själva provat ännu lite mer i och med att jag tog med lite på resan. Hotellprodukter är sällan det jag vill ha, ofta med parabener och silicon osv. Faktiskt åkte vi tillbaka hem efter att ha tankat igår innan avfärd. Jag tycker det är en sådan lyxig känsla att ta fram nya härliga produkter till hotellet. Efter bad fick barnen massage med body lotion. Den var riktigt härlig, doftade så gott av vanilj.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply