Kom igen nu, gilla mitt kylskåp

Jag hade nästan glömt att jag hade tävlat med en bild på Mathem. Och nej, jag har inte vunnit….inte än i alla fall. Men om jag skulle ha sådan tur, med din hjälp kanske, så lovar jag att jag bjuder på skumpan på bilden. Eller på rödkål om det lockar mer. Numer har jag ingen respekt för rödkål alls, jag gör vad som helst med den, bara jag inte äter den på exakt samma sätt två gånger i rad.

Ikväll ska jag göra en krämig svampsoppa tror jag, eftersom jag blev så inspirerad av en soppa på Halv 8 hos mig igår. Så det får bli soppa till förrätt, och sedan får barnen blodpudding som utfyllnad medan jag nog gör något med rödkål och fetaost.

Men vad jag skulle säga var ju att jag verkligen skulle uppskatta en tumme upp på mathems sida på facebook. Hitta min bild under kylskåpstävlingen, den med rödkål och champagne och ”gilla” den… Please please….thanks a lot 🙂

Sedan hittade jag en till tävling som jag så klart ger mig på direkt:

Jag är med och tävlar om ”Monikas Matkasse” på Monikas blogg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply