Kombucha från Primaten

IMG_1792IMG_1794IMG_1801Idag hade vi pappa och syrran med barnen här på frukost. Det är liksom lite av en tradition att ses på just söndagsmorgnarna. Förut brukade vi fika ihop men det brukar kännas lite tidigt att fika så där runt 10. Numera sparar vi oss med frukosten och äter frukost ihop istället 🙂 Nattjästa frallor brukar vara ett stående inslag, och färskpressad juice.

Idag ville jag även prova kombucha, en helt ny grej för mig. Jag hade läst om att det säljs på Primaten i St:Persgallerian men hur ofta är jag i stan? Sist jag var där var när Janne tog barnen med på bio. Då passade jag på att köpa en flaska som stått i kylen i väntan på rätt tillfälle.

Det var en riktigt spännande smak. Lite som te, lite som cider, lite som svag öl. Gott och gör ju gått! Det är ett te som genom jäsning fått massor av vitaminer och antioxidanter. Det innehåller en levande bakteriekultur som ju är superbra för magen och matsmältningen.

Nu blir jag allt lite sugen på att prova olika typer och smaker av kombucha 🙂

IMG_1793

Carro fick med sig en liten kommentarsbelöning från Kramens dag också. Bönpasta och Nutricrunch från Nutri-Nick.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply