Köpa presenter på nätet

Houston Rockets

 

Jag föredrar att köpa presenter på nätet. Gärna på en gång när jag kommer på vad jag ska köpa. I helgen ska vi besöka Pia och Mattias och barnen, där vi erbjuds sovplats och barnvakt. Det uppskattas mycket och vi ser fram emot att ses igen. Vi har inte setts sedan sommaren 2013, men det känns väldigt naturligt att åka dit och barnen längtar.

Jag kan ibland ha väldigt svårt för att bestämma mig när det gäller presenter. Jag kan vela och fundera och googla i evigheter. Just den här gången var jag ju ute efter en speciell grej, som jag inte hittade i någon sportbutik. Men jag hittade på Gameday, så jag slog till. Snabbaste leveransen jag varit med om och mycket trevlig kundtjänst, så jag unnar mig att tipsa om bra sida att handla sportartiklar på.

Sedan slutade det med att jag stod typ 30 minuter på Stadium nu på kvällen. Jag ville komplettera med något litet. Jo du, pyttsan, så lätt var inte det. Men till slut så tog jag ett beslut 🙂

Så klar till Hjalmar, nästan klar till Klara och idéerna till vad vi ska ha med för något till Pia och Mattias är smidda 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply