Köpt müsli på minmusli.se

Ah, vad mycket spännande och kul det finns på nätet. Har idag köpt müsli framför datorn. Barnen har fått vara ned och önska bland alla fröer, nötter, flingor och flakes och bär och frukter. Man kan få sin morgonmüsli precis som man vill ha den. Om du aldrig hört talas om amarantflingor och canihuagroddar kan jag rekommendera minmüsli.se. Och vill man ha ”det gamla vanliga” så lovar jag att det finns också.

QuinoaPerfekt för den med specialkost förstås, tex glutenkänslighet. Det finns massor med glutenfria ingredienser att mixa ihop. Man mixar ihop det och vet hela tiden vad det ksotar, då de anger vad varje ingrediens väger och kostar. Så det är lätt att hålla kolla så man inte förköper sig. Maxvikt är 400 gram och priset man får är inklusive frakt. För 50 kr extra får man en fin plåtburk.

Alla råvaror som används till Min müsli är KRAV-märkta, vilket innebär att de är odlade utan användning av kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genetiskt modifierade organismer (GMO). Demetermärket garanterar att produkten är framställd av råvaror som odlats biodynamiskt. Demeterförbundets regler är för närvarande de strängaste som finns inom ekologisk odling.

Har du gett bort müsli i present någon gång? Man får namnge sin müslimix och man kan skicka den direkt till någon annan. Kanske finns det någon långt bort, som har allt, som skulle bli glad för lite lyxmüsli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Köpt müsli på minmusli.se

  1. sandlådan - en mammablogg utan dess like
    8 november, 2010 at 22:55 (14 år ago)

    Jag skulle vilja gilla musli för det ser så himla gott ut när andra äter det men jag själv har aldrig njutit av att äta det…

    Vad tyckte du om Fazers mjölkchoklad då? -nyfiken i en strut-

Leave a Reply