Köttfärssås med senap och dragon

 

Vilmer och Jan var iväg på Vilmers fotbollsträning i eftermiddags och när de kom hem var Vilmer så hungrig. det blev en riktigt god köttfärssås till middag. Jag klurde ett tag på vilken variant jag skulle göra och vad jag hade att bolla med, vi gör liksom olika varje gång. När jag röjde runt i kylen kom jag på hur himla gott det är med dragon och senap och så fick det bli.

Köttfärs stekt med mycket vitlök och gul lök, saltad och pepprad. I med 1/2 burk creme fraisch (34%), en slatt vispgrädde och lite mjölk, några teskedar dijonsenap och några teskedar torkad dragon, soja och lite redning.

Barnen tyckte också att det var jättegott och åt massor.

Vilken är din favorit bland alla köttfärssåser man kan komponera?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Köttfärssås med senap och dragon

  1. Caroline
    14 november, 2011 at 11:54 (13 år ago)

    Du skulle ha haft i lite älgfärs med!!!!

Leave a Reply