Kräftskiva väntar

Vi tog oss en sväng upp till jobbet idag, jag och barnen. De lekte lite ute, och jag drog i några kartonger ute. Allra bästa sättet för att slippa ångest på söndag. Det var inte kaos i klassrummet, så jag hinner nog fixa tills eleverna börjar!

När vi kom hem fixade vi inför kräftskiva ikväll. Vi pratade ihop oss 3 ”hus”, skrev och la lappar till alla grannar, och knappt hälften nappade. Resten kommer att få höra hur kul vi har 🙂 Barnen ser fram emot detta mycket, och vill gå nu, nu, nu! Noria har kollat in förberedelserna lite, och kom nyligen hem med popcorn i sin ena foppatoffel och varje gång hon kommer inrusande i hallen trampar hon på en cykeltuta- alltså party på gång  🙂

Mitt bidrag till knytbordet blir två sorters focaccia (en med vitlök och basilika, och en med feta, tomat och örter), mango- och tomatsalsa, tapenade (på i princip bara gröna oliver, olja och vitlök) och några västerbottenskex som jag gjort utifrån recept i fina boken.

Sedan tar vi med oss kräftor, vitt vin och någon liten snaps.

Någon träning har det inte blivit idag, men igår blev det två pass. Ett på Friskis och så nästa pass med löp-appen. Jag kom upp i exakt 4 km, med jogging och snabbgång. Jag har suttit och funderat på om jag ska unna mig några nya träningskläder. Jag fick precis sms från Ellos, om fri frakt i helgen+ 40% på dyraste varan. Det fanns ju en massa tokrea också, där det dyraste reaplagget får 50% extra. Jag vill hitta något med små fickor på, så jag kan ha Mp3-spelare på mig lite lätt. Dessutom såg jag ett par easytones på rean. Jag vet inte om jag egentligen behöver ett till par easytones, snarare ett par nya att gympa i och ett par att jogga i. Men easytonesskorna var snygga och går att ha till jeanskjol och leggings på jobbet, och det är bra att ha något vettigt på fötterna där också när man går och står hela dagarna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Kräftskiva väntar

  1. Martina
    10 augusti, 2012 at 17:42 (11 år ago)

    Vad gott det lät med ditt bidrag till knytisbordet!
    Önskar att vårat område kunde hitta på sådant någon gång.

Leave a Reply