Krämig grönkål till chilin

20140924-172217-62537834.jpg

För min del gäller det att hitta bra substitut till kolhydratrika tillbehör. Jag klarar mig utan pasta och potatis, eller i alla fall på en mindre mängd, om jag har något annat vettigt på tallriken. På så vis får jag kolhydrater över, och de lägger jag på ”det värdaste” (typ kvällsmackan, havregrynsgröten till frukost eller en bulle på fredagsfixan). Alltså inte så att jag på något vis räknar kolhydrater, jag försöker bara att välja aktivt.

Vi hade chili con carne kvar vilket blev en bra middag. Barnen fick pasta till, medan jag stekte grönkål, vitkål och groddar i smör en stund och blandade med creme bonjour med vitlök och örter. Mycket gott till. Så där lagom knaprigt. Groddarna var från min Gourmet mix, som kom från A.Vogel och som du också kan vinna 🙂 Glöm inte att tävla!!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply