Krasslig

Mitt längsta bloggavbrott någonsin tror jag. Jag har helt enkelt inte orkar och inte haft något att skriva om. Jag har inte lagat något gott, jag har inte tränat, inte pysslat, inte läst (för mig själv i alla fall) ….Jag har bara försökt förtränga att jag är sjuk. Allt kraft har gått till jobbet, hemma har jag däckat.

Vet inte vad det varit för fel. Lite feber, lite galla en dag, lite magont, lite yrsel, mer yrsel och kallsvett (men så är ju jag, när jag blir orolig över hur det ska gå) så morgnarna har varit lite skakiga. Föräldrafika+ kort föräldramöte idag, och till det skulle vi förbereda oss genom att träna sånger, baka och fixa plakat. Jag ville verkligen få detta gjort, så det inte blir uppskjutet i sista sekund, när föräldrar kanske tom tagit ledigt. Nu är det gjort och är jag inte pigg imorgon bitte heller så blir det min första egna sjukdag sedan 2003.

När jag kom hem idag hade jag ändå lite aptit, men hittills idag hade jag då ätit en apelsin. Men detta är ju inte kul att läsa, så jag drar mig tillbaka någon dag till tills jag har något vettigt att säga. Förhoppningsvis kan jag halvsitta och förbereda mig lite inför mässan på lördag, men man ska inte lova för mycket. Jag ska knapra mullbär också, tror jag. Lite antioxidanter kanske inte skulle skada.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Krasslig

  1. Jessica
    9 november, 2012 at 01:12 (11 år ago)

    Krya på dig vännen! Hoppas verkligen du är frisk nog till lördag. Du som sett fram emot mässan så. Sänder lite telepatisk energi till dig…

    Kram och godnatt!

Leave a Reply