Kroppsprodukter från Rosenserien

IMG_1279 (Large)

Jag hade den stora turen att bli vinnare i Rosenseriens instagramtävling häromsistens. Och igår kom mina vinster hem 🙂 Kroppspeeling och kroppskräm i fullstorlek. Riktiga lyxprodukter. Bilden jag vann #rshöstmys med var från vår hotellnatt, och jag lovade där att jag skulle tänka på mamma om jag vann. Så jag ska skaffa några tomma burkar så vi kan dela. Det har jag förresten tänkt på fler gånger, eftersom jag gärna delar med mig till de som är nyfikna på produkter som jag fått chans att prova.

Jag har en del i Rosenseriens sortiment hemma just nu. Eller hemma och hemma, en handkräm gav jag till Anna som tack för att jag fick följa med på Ladies night. Men läppceratet används flitigt av alla i familjen och i lådan för speciella tillfällen har jag en flaska med kroppsolja med havtorn.

Rosenserien låter hälsa att alla får en liten julrabatt (50 kr rabatt) till julklappinköpen om man anger koden WEB när man handlar i deras egen webshop.

Tävlar du något på nätet? Jag letar bland tävlingar en liten stund varje dag. Just nu är det massor av kalendertävlingar, och faktiskt har jag redan fått utdelning för det, men mer om det senare 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply