Kvällen före julafton

IMG_1725 IMG_1738

Min födelsedag idag, dagen före julafton. Den dagen då folk har som mest att göra, precis som jag själv. Fast jag har haft en lugn dag. Jag har förberett lite till imorgon, slagit in några julklappar, dekorerat en och annan pepparkaka och fikat med svärföräldrarna.

Vi har precis tagit emot mathemkassarna också. Leverans 17-20 och de kom strax före 19 trots varning om försening. Kanon! Allt fanns med. Var lite rädd att ekoskinkan inte skulle finnas med, men den var där den också 🙂 Nu ska jag fixa det sista, stoppa ner några beställda saker i korgen till Carro till exempel.

Vi tycker om att överraska! Så även i år gjorde vi en liten ask med pepparkakor till killen som levererade mathemkassarna. Först såg han lite förvånad ut men sken sedan upp ett leende. Noria blev så glad och hoppade glatt tillbaka ner i julebadet. Vi fick till och med ett sms som tack efter en liten stund.

Barnen badar, i ett rött bad. Är det jul så är det. Ljuvligt och juligt brus från Klockargårdens. I skenet från en lysanade keramiktomte 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply