Kyckling med vetemix

Jag köpte färsk kyckling på ICA Maxi igår och gjorde en sås på den. Stekte kyckling och la åt sidan. Stekte bacon och rödlök och hällde på 150 g bonjour vitlök och 2 dl matlagningsgrädde och ett gäng körsbärstomater i halvor. Sedan ner med kycklingen igen och saltade. Enkelt, snabbt och gott.

Provade att blanda matvete och kamutvete. De passade bra ihop. Matvetet fick dock koka 5 minuter innan jag hade ner kamutvetet. Vilmer åt som en häst. Noria var lite skruttig men petade i sig några korn och en kycklingbit.

Matvete är ett av våra nyttigaste matgryner och innehåller många viktiga näringsämnen. Högt innehåll av kostfiber bidrar till normal tarmfunktion. Mustigt, mättande och gott. Frebaco

Missa inte tävlingen på facebook! Där kan du vinna en hel låda med matgryner. Kolla här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply