La droguerie ecologique från Bodystore

IMG_0446.JPG

När vi kom hem efter dagens aktiviteter satte barnen igång att leka. Jag stoppade Stalker i öronen och satte igång att göra några små grupper med hyacinter och under tiden fixade jag ugnen. Häromdagen fick jag ett fint städpaket från Bodystore. Det mesta ska testas i helgen, när det ska storstädas, men två av produkterna testade jag nu. Jag fick Bikarbonat och disktrasor  från La droguerie ecologique. Nu är ugnen jättefin, bara rengjord med bikarbonat. Underbart! Jag blandade vatten och bikarbonat och fördelade smeten på insidan av luckan och i övriga ugnen. Det fick stå en 20-30 minuter innan jag hade lite varmt vatten på och sedan var det bara att skrapa bort smutsen.

Droguerie écologique erbjuder produkter som möjliggör ekologiskt hushållsarbete genom mottot ”gör det själv”. Företaget har tagit ett helhetsperspektiv på ekovänlighet, och tittar på allt från varornas ursprung, framställning och förpackning till hur produkterna används och vart de hamnar under det sista skedet av användningscykeln. 

Jag älskar enkla sätt att rengöra, vare sig det är hud, hår eller hem. Bikarbonat har fantastiska egenskaper som kan användas till mycket.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply