La Parrilla Uppsala

 
  

  

  

  

  

  

  

  

  

 För flera månader sedan gick Noria och vann ett presentkort när vi var på hockey. Det var en välgörenhetsmatch och en av vinsterna kom från Aspholmen Castellum. 2000 kr på La Parrilla. Det presentkortet har legat och väntat på rätt tillfälle och det tillfället kom igår.

Eftersom Vilmer fick gå till frissan och köpa nya byxor när det var Viking Line-helg förra helgen, lovade vi detsamma till Noria när det var hon som skulle få ”sin dag”. som tur var fick vi en klipptid så där samma dag. Så med nyklippt hår och en ny fin tunika åkte vi iväg på restaurang igår kväll.

Jösses, vilken mat, bland det godaste jag har ätit i hela mitt liv på restaurang. Så mysigt, fint inrett, trevlig personal, god service- inget att klaga på alls. Alla var vi så nöjda!

Lite kul var det ju att även markus Aujalay åt där igår. Vilmer fick träffa en stjärnkock förra helgen, och Noria en den här. Hon gillar honom skarpt och satte igång att tillverka ett påskkort. Vi ville ju inte störa honom direkt, där privat ju. Men när hans sällskap gick på toa gick Noria fram och lämnade sitt kort. När han sedan skulle gå, tog han på sig jackan, och kom fram till Noria för att tacka för kortet. Han sa ”Vi ses” och det har Noria funderat lite kring 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply