Ladies night i Uppsala

IMG_0149 (Large)IMG_0156 (Large)

Ladies night var i Uppsala igår och jag var där, med Anna, Jessica och en kollega till Anna. Jag blev helt enkelt bjuden av Anna, som fått biljetter i sin tur 🙂 Grymmaste platserna hade vi också, bordet vid scenen, så nära att jag skulle kunna knyta upp skosnörena på dem.

Vi pratade lite innan om våra förväntningar och konstaterade att vi såg fram emot en kul kväll ihop, med mat och dryck och underhållning, och att kanske skämmas lite över hur det anspelar på sex och stereotypa könsroller. Men det var verkligen inget av det sistnämna alls för mig att haka upp mig på (vilket jag ju gör rätt lätt). Det var helt enkelt en jättebra show, med högt tempo. De uppträdde ihop, spelade gammalt och nytt, sjöng i varandras låtar och andras låtar. Jättekul att få släppa loss och dansa!

Tack Anna för att jag fick följa med, guld värt!

Nu ska det blir spännande att se om man har turen att vinna något i de tävlignar jag deltog i under minglet innan. En goodiebag med choklad från Anthon Berg vore inte helt fel, eller smink från Palina. Vid vårt bord delades det också ut fina goodiebags, och där i låg bland annat just choklad och ögonskugga.

Ur dagens UNTEfter att då till sist ha upplevt denna omtalade kväll tycker jag mig ha gott på fötterna för att säga att jag inte ser särskilt mycket objektifiering av män. Snarare är det en uppvisning i respektive artisteri där var och en får gott om tid att glänsa med sina egna låtar. Musik och dans står tydligt i fokus, och det hela liknar mer en enkönad (ännu mer än vanligt) Melodifestivalen än något slags mansförnedrande stripteaseshow.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply