Lagom stor glass

Nu blir det lunch. Rester till mig och tortellini till resten av familjen. Och till det ska vi äta upp skinka som håller på att bli gammal. Min älskade man piffar i köket och har rullat skinka och dekorerat med vindruvor. Gissar att det uppskattas av barnen, som kanske tar en bit extra bara för att det är så fint. Sedan kaffe och en glass. Jan hittade så otroligt lagom stora glassar på Citygross sist. de är inte många cm stora, men det kan faktist räcka! Billiga var de också. Och många i varje paket. Perfekt att ha i frysen till kaffet om man ändå vill ha något sött. Vi har många kvar, men åker nog dit och köper fler ändå.

Jag lyckats ganska bra med det, att minska ner. Att jag inte måste ha massor med pasta för att var anöjd, koka mindre ris, ta liten bit kaka osv. Jag har nog varit en sådan förut som blivit lite putt om den jag gått på fik med har lyckats få en större bit än mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply