Lammkorv vid Viltvattnet

IMG_0048 (Large) IMG_0027 (Large) IMG_0030 (Large)  IMG_0033 (Large) IMG_0043 (Large)

Underbara höst, underbara Viltvattnet och underbara söndag! Vi fick några härliga timmar vid Viltvattnet idag. Härligt på ett minimalistiskt sätt. Vi hittade minimalt med korv, hade minimuffins med mandelmjöl och cacaonibs med oss, bara 5 korvar och enbart muggarna som sitter på termosen. det sista var så klart en miss, men funkade ändå- vi kan samsas 🙂

Barnen var på jättefint humör, hjälptes åt med att servera varandra varm choklad, hugga ved, vakta muffinsarna på grillen osv. Det där med korv var lite av ett infall. Igår hade jag köpt lammkrov, som jag tänkt ha i en gryta i veckan, men det fick bli vår lunch där uppe. 4 korvbröd och 5 korvar var allt vi hade. Men hellre en riktigt bra korv än 3 dåliga grillkorvar. Jag älskar att sortimentet med bra korv verkar öka. Lammkorv är en ny favorit. Kompakt och god smak. Jag åt min utan bröd, medan barnen åt en och en halv korv med bröd och var nöjda med det.

Lammkorven från Andersson och Thillman innehåller 83% kött, (18.54 %protein, 23% fett och 1.27% kolhydrater).

Vilken är din favoritkorv?

Skönt att lufsa runt i skogen. När vi sedan kom hem vilade barnen i soffan och jag svängde ihop en deg, satte den på jäsning och gick ut på promenad. Jag gick till Matilda, pratade och drack kaffe en stund, och promenerade sedan hem igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply