Lämna ut fel barn

Alltså, att jag är lite hönsig är ingen nyhet! Och nu har det hänt som får mig säker på att jag inte tänker propsa på att lämna barnen i leklandet på IKEA. Visserligen vill inte barnen själva heller, de gillar att gå på IKEA med oss vuxna och jag tycker att det är bra att de gör det också. Men sedan kan jag inte låta bli att tänka att jag ju faktiskt inte har en aning om vem som står där i gluggen. Jag vet ju inte hur lämpliga de är alls. Vad säger och gör de om det sker en olycka eller ett slagsmål? Och nu har de dessutom lyckats lämna ut fel barn till fel förälder.

Förmodligen skulle det inte hända våra barn om vi lämnade dem. Och hände det skulle de kanske stå och gråta i ett hörn nära, eller vråla så det hördes i hela IKEA. Men vilka spår och sår skulle det ge? Snacka om att kunna få rädsla för att bli lämnad eller ens gå på stormarknader. Nej, jag fortsätter att låta mina båda barn busa med varandra inne i butiken ett tag till.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments on Lämna ut fel barn

 1. snawitz
  20 juni, 2011 at 09:25 (13 år ago)

  Hemska tanke.
  Men är det så konstigt med tanke på att det oftast saknas vissa delar när man ska bygga ihop deras möbler

 2. *markus
  20 juni, 2011 at 09:44 (13 år ago)

  Hela den här historien verkar skum, vem plockar ut fel unge/ar och sen bara lämnar i entrén? Kolla kamerorna och ring polisen. Barnet kanske själv lyckats smita ut.

 3. CC
  20 juni, 2011 at 09:56 (13 år ago)

  Tycker det verkar lite märkligt. Varför gick inte föräldrarna tillbaka med ungen, märkte dom/barnet inte att det var fel familj?

  Nja..låter lite som myten med att barn kidnappas på IKEA, bara i en annan tappning denna gång.

  Alt. att barnet lyckades smita ut själv.

 4. Siv
  20 juni, 2011 at 10:23 (13 år ago)

  Vad är detta för artikel. Är det verkligen en journalist som skrivit detta ? Håller med CC och Markus. Det är nog snarare så att barnet smitit, annars hade vi nog fått mer detaljer. Inte ett dugg seriöst. DN har inte mycket respekt för sina läsare.

 5. Hanna
  20 juni, 2011 at 10:30 (13 år ago)

  Det var på nyheterna igår också.
  Men håller med, det är märkligt!

  Säkert inte alls bara personalens fel, men det blir en smaskigare nyhet då!

 6. Martin
  20 juni, 2011 at 13:11 (13 år ago)

  Strök barnet över sitt eget namn på sin lapp också? Enl nyheten var ju barnet ordentligt utcheckat. Nä detta är skumt och jag ser mycket fram emot en ordentlig utredning.

 7. Zorg
  20 juni, 2011 at 21:21 (13 år ago)

  Jag tror att barnet smet ut med andra barn

Leave a Reply