Långpass innan Stockholm halvmarathon

Tanken är liksom att jag ska springa Stockholm halvmarathon nästa helg. Jag vann en startplats till mig och Jan hos Craft sportswear. Fram till i onsdags kände jag att det skulle bli svårt. Inga långlopp sedan Varvet och bara milen två gånger på Midnattsloppet och Tjejmilen. Förkylning snodde tid av mig dessutom.

Men i onsdags fick jag tid, ork och motivation att testa. Det blev 19 km efter middagen. Klarar jag det ensam efter en dag på jobbet måste väl det plus 2 km till funka på lopp. Får väl strunta i att satsa på tid, att springa 21km är för mig gott nog. Det är inget jag gör utan ansträngning direkt.

Så, motiverad är jag att ta mig an halvmaran nästa lördag. Tills dess bara korta pass, typ skoljoggen på onsdag 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply