Långpromenad

Vilken lyx att få träffa Alma för tredje dagen i sträck! Pappa kom in på fika i förmiddags, liksom Carro och Alma. Jan och Noria for sedan iväg till Edsbro för att fixa ved inför vintern. Jag, Carro, Vilmer och Alma tog oss upp till gränby centrum. Vilmer på cykel och vi andra med en rask promenad. Alma har varit vaken mycket och så gosig. det har Vilmer också upptäckt och har varit nära henne mycket idag. Och utan bebisgalningen Noria med så fick han lite utrymme också, så han har klappat, sjungit, dragit vagn och myst, men inte pussat, där gick gränsen 😉

Vi gick på Leklust, där Vilmer pekade på saker han önskar sig. Carro slog till direkt på en grej, som hon smusslade med sig 🙂 Sedan fikade vi på nya fiket i nya delen, innan vi traskade hem igen.

När vi kom hem dök mamma och Åke upp och sedan Jan och kärran med ved som vi hjälptes åt att stapla. Barn ska sättas i arbete. Det är jag övertygad om att de mår bra av. De ska kunna få känna att de behövs och bidrar och att man inte skulle klara sig en dag utan deras stöd, vare sig det är att hänga tvätt, leta reda på bananerna i mataffären, stapla ved eller dra kusinen i vagnen.

Skön dag med mycket frisk luft och trevligt sällskap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply