Laxburgare med massor av spenat

Idag har vi gjort laxburgare för första gången i den här familjen. Varför har vi aldrig gjort det förut? Vi äter ju gärna fisk och det här var ju gott!

Det bästa med det var att det var klart när jag kom hem från träning. Bara att sätta sig! Jag hade dock bigragit lite och skalat och klyftat potatisarna innan jag drog.

Mixade spenat först, la sedan ner ett ägg och sweet chilisås. Sedan körde han laxen för sig och blandade ihop allt i en bunke och kryddade med salt och cayenne.

MAX-hamburgerbröd till liksom klyftpotatis (för övriga familjen i alla fall, själv tyckte jag det räckte med att unna sig hamburgerbrödet), tomater och en kall sås med gräddfil, sweet chili och citronsaft. Vilmer tyckte mycket om fiskburgaren. Noria åt väl hon med, men åt mer av potatisen.

Jag tycker att middax-portionerna har blivit större. Hela den här veckan har det räckt även till matlåda eller lunch för barnen dagen efter. Nu är middax-rätterna slut för denna gång. Nästa leverans får vi nästa söndag. Vi har varit duktiga och i princip bestämt vad vi ska äta hela veckan.

Har du gjort någon bra variant av fiskburgare?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply