LCHF-loppet imorgon

Här ovan är en bild från förra årets lchf-lopp då jag var med och demade för Sweet leaf och Nutri-Nick. Bilden är lånad av finest.se och är tagen av Bingo Rimér tror jag.

Imorgon är det dags för lchf-loppet. Håll tummarna för att det blir skapligt väder! Vi åker hela familjen och det blir några timmar i närheten av Villa Källhagen med provsmakningar och annat skoj och sedan 5 km på Djurgården. Både jag och Jan ska springa och barnen får sitta på en filt och äta sitt matsäck medan vi springer. Jag hoppas att det går bra. De fick erbjudandet att vara med mamma imorgon men eftersom vi laddat hela veckan för att vilja och våga så följer vi vår plan istället för att ändra i sista stund. De vill gärna visa att de kan fixa att sitta lite själva en stund med mobilen i ena handen och godispåsen i den andra 🙂

Jag återkommer med bilder och resultat imorgon. Jag ska försöka att tucka på rejält imorgon och slå rekord på 5 km men samtidigt är jag lite tung i kroppen (så där som det är någon dag i månaden!). det blir också ett lopp med få kolhydrater i kroppen, ska nog gå fint!

Sedan är det inga fler lopp inbokade förrän 1 november då vi springer Nordic extreme running på Gotland. Det blir en minitrip för hela familjen med två hotellnätter och färja på höstlovets sista dagar och vi ser fram emot det mycket. Jag vann biljetter till detta hos SportHälsa och fick veta detta redan i somras.

Nu såg jag att Runnerś World också har en tävling. Det vore ju himla kul om någon vi kände vann så vi får sällskap!! Kom igen!!!

Jag vill också passa på att uppmana alla i närheten av Västerås att delta i löparkväll med 100mil100dagar och Helhetshälsa, där man springer i förmån för Barncancerfonden. Mer info på fb. Jag är allt lite sugen på att åka efter jobbet, men måste fundera då Västerås ligger en timme bort.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply