Lego games

Barnen sitter bakom mig och spelar spel. Vilmer fick ett spel av Alexander i födelsedagspresent. Det heter Robo champ och uppskattas mycket här hemma av båda barnen. Gillar idén själv också. Många älskar ju lego, och det kan man ju ha massor av, men kul att kombinera spel och lego. När Vilmers kusin fyllde 7 år häromveckan fick han en annan variant, där man samlade får på något vis, men det finns fler varianter såg jag på lekmer. Någon som provat de andra ur lego games?

Blir lite full i skratt! Det här är min son det. Han sa nyss ”Jag vann, jag kom först till vokalen”…..när jag lite nyfiket frågade vad det var, så kom han på att det ju hette pokalen 🙂

I år tror jag barnen ska önska sig spel i julklapp, av flera personer. Roliga, bra spel kan man inte ha för många! Jag själv älskar att spela spel, även om vi inte gör det lika ofta längre.

Någon som har bra tips på spel till barnen? Spel som tar lagom lång tid att spela? Som de klarar av själva eller som är skoj för oss vuxna att vara med på?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply