Legoland och Lalandia

IMG_9440 (Large)

IMG_9319 (Large)

IMG_9324 (Large)

IMG_9335 (Large)

IMG_9340 (Large)

IMG_9348 (Large)

IMG_9358 (Large)

IMG_9359 (Large)

IMG_9362 (Large)

IMG_9378 (Large)

IMG_9380 (Large) IMG_9391 (Large) IMG_9401 (Large)

IMG_9406 (Large) IMG_9414 (Large)

IMG_9431 (Large)

IMG_9434 (Large)

IMG_9438 (Large)

Både Legoland och Lalandia uppfyllde verkligen våra förväntningar med råge. Mycket bättre än jag vågat tro 🙂

Vi bodde i stor stuga, 122 kvm så vi fick gott om utrymme alla 8 och hade jättekul ihop. Nöjda, glada barn som tyckte det var kul med sällskap utan att verka tröttna på varandra alls. Detsamma gäller för mig, mycket kul att ha vuxet sällskap med på resa. Vi har spelat spel om kvällarna, men helt ärligt varit ganska trötta vi också. Vi har promenerat och låtit bilen stå hela tiden.

Vi kom fram onsdag eftermiddag och tog en sväng till Legoland redan den eftermiddagen. Torsdagen börjades på Aquadome, jättebadhuset med allt man kan önska sig av rutschbanor, akvarier, bubbelpooler och annat. Eftermiddagen på Legoland. Fredag tvärtom, med Legoland på förmiddagen och Aquadome på eftermiddagen och lördagen maxades på Legoland tills alla var mätta.

En härlig blandning av fartfyllda aktiviteter och fina saker att se, bio och sea world. Vilka skapelser alltså!

Vi kunde nog ha köpt med oss hur mycket som helst, men höll oss. Det är minnena man blir rik på, inte alla prylar. Vilmer valde en legolåda, Noria valde chimamantel och svärd. Sedan fick Vilmer en namnkeps och Noria en indianfjäder. Körkort till Vilmer och så varsin guldtacka är det vi har med hem.

Vi vill tillbaka!! Jag tror nästan att Vilmer lider av lite antiklimax. Han har drömt och längtat efter Legoland i så många år. Högst på listan har det stått, och har är verkligen verkligen nöjd! Men nu då, kan det vara högsta dröm ändå? Kanske åker vi dit igen, eller så letar vi efter något nytt att sätta på högstadrömmen-listan.

Vart vill ditt barn helst åka?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply