Lekmer-paket

Vi skickade efter från Lekmer förra helgen och sakerna kom som utlovat i veckan. Men till ett utlämningsställe baserat på vår fålhagenadress! Där har vi inte varit skriva sedan 2006! Nåväl, det gick ju det med. Jan fick cykla med paketet hem. Jag påstod nämligen att det bara låg småsaker i ju och att paketet inte kunde vara så stort. Dock glömde vi att räkna med de två vattensprutorna vi beställt, som var långa och gjorde paketet rätt stort. Lite svettig gubbe som kom hem, efter att ha cyklat med kartongen under armen från stan.

Hade i det läget varit mycket bättre om allt kommit till Boländerna. Har mailat kundtjänst för att veta hur det kom sig att det blev så, om vi kanske missade något vid beställningen. Grejerna kom dock snabbt, suveränt ju! Beställde på söndag kväll, sedan kom valborg och röd dag och leveranssms kom på torsdagen.

Nu har vi lite leksaker liggande för kommande kalas!

Apropå kalas! Någon som vet någon som syr utklädningskläder? Noria gillar sin ballerinadräkt, men skulle vilja beställa något mer, t ex nyckelpigedräkt med vingar, eller tiger, katt eller fjäril? Gärna i något tyg som går att gå runt i ett tag, typ bomull och inte sådant syntet som lätt går sönder. Tips??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply