Lertvål

Det blev en lertvätt idag, för första gången. Över föräntan. Det var lätt att fördela i håret och håret kändes mjukt. Fick för mig innan att det skulle kännas så dr som det gjorde när vi brukade sätta huvudet före i de sandhögar som beställdes till nybygget vi flyttade när jagvar liten, men inte. Det kändes som en raspig schampoo med några droppar balsam i ungefär! Tog två omgångar med borstning mellan, och resten tvättade jag kroppen med. Nu håller håret på och torkar, och det känns både rent och mjukt. Huden är len. Jag tror på att variera tvättarna, olika sätt varje gång. Nu har jag hunnit med ägg, bikarbonat, bara balsam, lera, havregryn och så olika naturliga schampoon. När jag köpte denna lertvål på bodystore köpte jag också Urtekrams aloe vera schampoo-den är jag nyfiken på att prova också. Får bli nästan gång, om någon vecka så där 🙂

Fick en mycket skum blick av Vilmer innan. Han måste ju undra varför jag tjatar på honom att inte kasta runt med sanden på stranden, när jag sedan kan hälla en dl av sandlådan rätt över huvudet. Typ som deras sandsoppa.

 

Lertvål Shampo är framställt av ren och mineralrik lera som innehåller naturliga saponiner. Ger hy och hår behövlig omväxling från kemiska preparat och återställer hudens naturliga balans och mjukhet.

Herbiques Lertvål Shampo bevarar hudens naturliga fukt och pH-värde. Gör huden mjuk och len över hela kroppen.

Shamponering med Lertvål Schampo har en välgörande effekt på hårbotten och ger fylligt och glansigt hår. Lämpad för såväl torrt som fett hår då hårbottens eget fukt- och pH-värde bevaras. Härigenom motverkas också mjällbildning, samtidigt som överproduktion av fett hos talgkörtlarna undvikes. Detta gäller huden över hela kroppen.

 Innehåll: Endast lera – inga tillsatser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply