Letar lego-tröja

Jag hade hoppats att det skulle vara barnloppis på Fyris park till helgen, men icke. Jag får vänta ända till 16 februari. Det är väl inget barnen direkt saknar just nu, men alltid kul att titta. Jag tror att många köper fler kläder till barnen än vad de behöver, just för att de hittar något fint. Då blir det dyrt!

Det är klart att jag ska unna mig att shoppa lite när jag kommer till Gekås för första gången på 4.5 år, men inte så många barnkläder tror jag. Möjligen om jag vågar chansa på bra termobyxor till nästa år. Vilmers, från Reima köpte för 80 kr på loppis förra hösten, har hållt två vintrar, men nu börjar de nötas på knäna. De sparar vi inte till Noria heller.

Vi har fått en favorittröja här hemma. Det är legotröjan Vilmer fick i julklapp. Han tycker mycket om den. Jag älskar färgerna och kvaliteten. Sådana har jag inte sett ofta på loppis. Så håller utkik på tradera. Ser du någon så hojta till! Den han har är röd, med flera figurer på. Skulle gärna ha en orange som på bilden, eller klarblå, turkos eller annan stark glad barnfärg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply