Lidingöloppet 50 år

Foto: Snart Lidingölopp. Vi påminner alla er som springer med AXA Sports Club som klubb att ni är välkomna förbi vår monter på nummerlappsmässan för att hämta er tröja eller löparkeps. Ingen föranmälan behövs, vi har en lista på alla namn som anmält sig för klubben. Vi ses på Lidingö!

Bilden kommer från AXA sport clubs facebooksida

Imorgon smäller det, då blir det Lidingöloppets 10 km. Både bävar och ser fram emot det, på något vis. Det är alltid kul att springa ihop, men samtidigt känner jag mig lite trött i kroppen efter en intensiv vecka. Jag satsar bara på att springa hela tiden, och hoppas att det inte stannas upp för mycket i  trängsel. Jag springer för AXA sports club!

Jag ska verkligen tänka vad jag äter idag och imorgon. Bäst sprang jag när det var 28 grader och med enbart lite mat i magen. Men så blir det inte imorgon. Jag mumsade för mycket äppelkaka igår, smååt medan det var herrmiddag, käkade upp resterna av diverse karameller mm. Men jag hinner lugna ner det hela lite till imorgon eftermiddag, hoppas jag!

Vi åker allihop, nu när faktiskt vädret lovar 15 grader och sol… Det finns en Kids zone också, så jag hoppas att barnen, med Jans sällskap så klart, har kul ett tag också. Frisk luft, lite att kolla på och så tycker jag att det är viktigt att alla i familjen liksom ger av sin tid för gemensamma upplevelser. Alla är inte intresserade av samma sak men bjuder på sig själv för varandra.

Kom ihåg att tippa min tid, så kan det bli du som får en liten kommentarsbelöning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply