Lite sänkt!

Føl effekten

Fredag och nästa vecka är det lov. Men känner mig lite stressad och kommer att jobba hemifrån måndag och tisdag. Detta för att stilla stressen lite så jag kan njuta av ledigheten sedan.

Just nu är jag mer förkyld än jag varit på länge. Sjuk blir jag ju sällan, men nu är jag lite sänkt. Hostar, väser i luftrören, lite öm i bihålorna mm. Nu måste jag kurera mig snabbt, vi ska ju ha barnfri tid imorgon och då vill jag kunna njuta.

Det blir Sinova för bihålorna, hostan har jag inget för. Receptfritt funkar ju i alla fall sällan, och cocchillanan är slut, fick tömma ut då det blev gammalt. Skippar vinet idag och satsar på stora mängder av grönt te. Sedan ska jag börja ta den Bifiform jag fick hem förut. Den kan nog vara bra om stressmagen sätter till. Jag är ju buzzador för Bifiform och skulle prova en egen burk. Dock har jag inte haft problem med magen eller varit förkyld, så burken har stått där i väntan på att den skulle behövas. jag tror att man klarar sig bättre mot förkylningar också, om magen mår bra. Ni andra 5 som fick en burk av mig, hur mår era magar?

Sinova lindrar dina förkylningssymtom i näsa och bihålor utan att du behöver vara rädd för att det är vanebildande. När du tar 2 tabletter Sinova 3 gånger om dagen blir du snabbt fri från din nästäppa och du löper mindre risk att symtomen i bihålorna förvärras. Börja använd Sinova så fort du besväras av förkylning i näsa och bihålor och fortsätt tills symtomen är borta. Ju tidigare du börjar behandlingen, desto fortare kommer du att känna dig frisk igen. Sinova verkar slemlösande i näsa och bihålor och påskyndar utrensningen så att man blir av med det slem som täpper till näsområdet. Den tryckande känslan försvinner och det blir lättare att andas igen. Bodystore

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply