Lite slankare

Ännu en bra dag snart bakom oss. Efter frukost idag hade jag båda de behandlingar jag valt inom programmet, alltså det som ingick. Jag hade ett trimmande bad med apelsinolja först. Så jädra gött. Härlig doft och massor med bubblor. Vet inte om jag blev så mycket mer trimmad, men det kändes bra. Direkt efter det hade jag varm växtvaxbehandling. Som att lägga sig på en stor varm fudge och sedan packas in i filat. jag svettades som tusan.

Efter det var det Jans tur att ha sina behandlingar och efter det begav sig hela familjen till saltrummet. Det var annorlunda. Ett rum täckt med salt helt enkelt, ljust och lugnt. Barnen höll sig faktistk lugna. Noria hade med sig en liten plasthund och Vilmer några småbilar. De lekte med sakerna i saltet, eller sanden som de sa. Jag tycker att det känns lättare i näsan. Det ska ju vara bra mot förkylningar och inflektioner m.m.

Sedan blev det flera timmar i äventyrsbadet. Noria var lite modigare idag och Vilmer åker gärna rutchbana. Jag har även hunnit med en stund i gymmet. 10 på löpbandet, 1 km i roddmaskinen och några maskiner. Sedan begav jag mig till min specialbehandling. Jösses, det var inte illa. En slankande behandling i hälsokapseln. Först skrubb med stora saltbitar, typ. Känns ju lite skumt att ligga där och låta sig bli skrubbad. Badmössa och konstiga minimala stringtrosor i tyg som liknar mössan, engångs. Ingen trevlig syn….så jag blundade själv hela tiden!

Efter det fick jag en slimmande, anticellulitmask. No cellulite, sa hon och jag tackade! Sedan stängdes kapsel. Hörlurar på. Bra musik, typ bridge over troubled water, fast med otrolig estnisk brytning. Vet inte om finnarna reagerar på det, och de är typ 90% av alla här. Nåväl, infraröd värme, tropiska duschar, vattenmassage osv i 30 minuter och efter det fick jag ligga på vattensäng med riktigt hård massage. Efter det känner jag mig som en ny människa. Och kanske lite slankare.

Nu ska Jan iväg och träna och jag ska läsa och gosa med barnen. När de somnat slår jag på bastun och väntar in maken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply