Ljuvliga ord

Näst efter ”Älskar dig, mamma”, ”Jag vill ha en kram” …och kanske ”Jag vill sova nu” kommer nog  ”Mera fisk och broccoli” i tävlingen om ljuvliga ord.

Idag var det riktig barnmat som gäller, barnmat i Fornhemska hemmet alltså. Kokt potatis, broccoli och ärter och blomkål. Och en fiskgratäng med räkor, spenat, örter och grädde.

Först sa de att de inte ville ha, men sedan åt de upp allt ändå. Vilmer tog om två gånger och åt glupskt upp all fisk. Noria käkade avokado till också, men det ratar Vilmer. Noria åt inga mängder, det är lite olika från dag till dag, men hon äter i alla fall.

Jag la pangasiusfilé i botten av en ugnform och smulade över havssalt med dill och lite med citron också. Jan hittade en bra förpackning på IKEA sist, med 4 små förpackningar havssalt i ett paket. Vi har smakat alla och de ger ifrån sig god smak. Vet inte om de är bra, kanske mest aromer, jag vet inte!? Sedan la jag i fryst bladspenat, blandade örter och räkor, och hällde på matlagningsgrädde. Snäll men god smak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Ljuvliga ord

  1. Carola
    22 april, 2010 at 06:38 (13 år ago)

    Låter gott. Jag snor det receptet 🙂

Leave a Reply