Lockar i håret

Jag vill kunna locka mitt eget hår! Tycker det är svårt att få det snyggt på båda sidorna och framför allt i bak. När håret blivit lockat och fixat kan det hålla sig bra i flera flera dagar. Lockigt en dag, några nypor nästa, fläta tredje och tofs fjärde ….

Idag var Anna här, och hon är min hår-fixare. Undrar hur många gånger hon har lockat mitt hår, främst under alla flester på 90-talet 🙂 Men också inför stora fester och bröllop. Jag frågade så snällt så om hon ville locka lite idag, helt utan anledning men för att det är så kul att ha något annat någon gång. Så snart ska jag ut i regnet med mina lockar, sitta i ett badhus ett tag och fundera på om de kommer att överleva det, mina fina lockar!

Håret är lättast att fixa när det blivit tvättat med torrschampo. Jag använder Kisby från Åhléns och tycker det är lättast och mest prisvärt hittills. Värmeskydd guardian angel och spray från Got2b Glued Swartzkopf eftersom det inte innehåller silikon eller annat ”poo”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Lockar i håret

  1. Teres
    14 april, 2012 at 21:17 (11 år ago)

    Du blev jättefin med lockigt 🙂

    Kram Teres

Leave a Reply