Loelle mandelolja från Bodystore

IMG_2991

I min senaste bloggbox från Bodystore fanns en mandelolja från Loelle. Jag har använt mandelolja regelbundet sedan Vilmer var lite. Då köpte jag en flaska att ha till massage. Det var då någonstans jag för första gången blev intresserad av skillnaden mellan oljor, att mineraloljor inte var något jag ville att Vilmer skulle smörjas med. Då var Weleda ett nytt märke för mig och jag gillade deras calendulaserie med härlig olja.

Jag minns att Vilmer fick salva utskriven efter att ha fått torra fläckar. Han fick en jätteburk med Miniderm men han blev liksom bara mjuk direkt och inte på djupet, så att säga. Man fick smörja varje kväll. Och inte så konstigt det, den är ju full av mineraloljor som ju ger en mjuk skyddande hinna men som hindrar kroppens egna återfettning. Inser självklart att det kan finnas de som behöver den krämen också, men lite synd att man inte ger naturliga oljor chansen i några veckor. Det var då jag köpte mandelolja första gången, om jag minns rätt. Och älskade det, och satte igång att prova olika oljor.

Mandelolja passar bra till barn och vuxna (om man är allergisk mot mandel ska man kanske vara försiktig, vet inte så noga). Den funkar fint som sminkborttagare, till massage och till håret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Loelle mandelolja från Bodystore

 1. Milla
  18 januari, 2016 at 15:07 (7 år ago)

  Ska testa den oljan. 🙂

 2. Fia
  29 maj, 2016 at 14:56 (7 år ago)

  Gillar din blogg! Jag använder mandelolja dagligen i ansiktet, får så len och fin hy. Jag tycker mig fått färre finnar sen jag började använda den faktiskt. Kram
  http://ekoolja.se/mandelolja/

Leave a Reply