Loppis avklarat

Försäljningen på Fyris park gick ok. Många grejer med dit, en hel del med hem också, men också lite smått och gott som fick nya hem. Kul att stå och prata med systrarna lite, gosa med Alma där mot slutet, babbla lite med mamma och Åke som gick runt, hälsa på grannen Susanne och diskutera värdet på svärmors dalahästar med ett antal farbröder.

Sålde trotsboken till en som ville ge den till barnens mormor. Sålde några få leksaker billigt, en del gamla kokböcker för 2 kr styck och så fick jag en del cakepops och skorpor sålda också.

Nu sak jag se till att sortera så inte allt står kvar i hallen. En del ska jag slänga upp på uppsalagruppen köp och sälj på facebook också, kanske någon nappar där. Och lägga en del i vår bloppis också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments on Loppis avklarat

 1. jessica
  22 januari, 2012 at 19:00 (11 år ago)

  jag ska oxå ta mig i kragen och åka och sälja av lite saker en vacker dag:)

 2. Karin
  22 januari, 2012 at 19:36 (11 år ago)

  Vad kul! 🙂
  Hur stort bord får man där på Fyrispark, och vad kostar det att vara med? Har funderat på att åka in någon gång, men det har inte blivit av.
  Vi ordnade eget loppis istället. 😀 (Men än finns det ju MASSOR kvar att sälja…)

 3. Hanna
  25 januari, 2012 at 16:57 (11 år ago)

  Oj, svårt att säga hur stort bordet var egentligen, men kanske 1.5 m för det stora och det kostade 240 kr. Finns nog mindre också.

Leave a Reply