Loppis på Fyris park och svett på Friskis

   

Idag var det barnloppis på Fyris park. Så klart var vi där. Barnen med varsin tjuga  handen, veckopengen, redo att shoppa. Vi gjorde ett gäng riktigt fina fynd. En ny Polarnjacka till Vilmer för 45 kr. Kavatsandaler till nästa sommar till Noria, i perfekt skcik för 50 spänn. Lego Hero factory för småpengar, helt ny fönsterfärg och lera för en femma styck. Varsitt träsvärd till barnen, som jag tror de ska få måla nästa regniga dag. Det finns en uppsjö av kläder, leksaker, böcker mm där- det går verkligen att köpa fina billiga kläder till barn. Framförallt om man tänker lite framåt. Jag köper ofta på mig något som hamnar i byrån i förrådet, där sådant som är för stort nu ligger i väntan. Förra sommaren köpte jag en overall, Ketch. Den kunde hon inte ha förra vintern, men i år så 🙂

Noria fick också chans att måla sig till en kanin, alltid skoj. 3/4 i familjen åt korv, 1/4 gick ett extravarv 🙂

På väg hem blev jag avsläppt vid Friskis och Svettis där jag lyfte lite skrot en stund, och promenerade 4 km hem. Nu sitter jag med en proteinshake och en kopp kaffe- så här långt nöjd med dagen och med mig själv 🙂

Vad gör du för härligt idag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply