Loppisgrejer i present


Jag älskar loppis! Halva vårt lager av julprydnader är loppis. I år har jag hittat superfina stjärnor till köksfönstret på loppis. Det går att ta bort stjärnorna lätt och sätta på annan lampskärm sedan. Även en ljusslinga med stjärnor har hittats, liksom utebelysning. Även gardinerna är ett gammalt loppisfynd. Man måste liksom inte skaffa nytt hela tiden, julstämningen sitter inte i prylarna.

Jag önskade mig enkla champagneglas av mamma i present. Egentligen är jag inte mycket för att önska mig saker, det är barn som gör sådant. Men hon ville verkligen att jag skulle hinta lite. Så visst, vi har inga champagneglas som man vågar ta fram med barn hemma. Men jag ville att de skulle vara loppis helst. Och det fick jag. 8 champagneglas, en flaska rosa bubbel och smördegsknyten från Picard. Toppen!

Ikväll dricker vi gott alla fyra i glasen från mamma.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply