Loppislördag

Åt varsitt håll åkte vi i morse. Jag och Noria satsade på barnloppis på Fyris park, och Vilmer och Jan åkte på Viksta marknad. Men sedan fick grabbarna lov att komma efter eftersom de glömt hemmanycklarna hemma. Jag fyndade i alla fall lite grejer innan de andra 3 började tröttna. Jag köpte en blå skitsnygg sommarjacka till Vilmer för 15 kr, en skjorta till honom och lite sommarkläder till Noria+ en zipkofta från FIX som passar perfekt under jackan nu i vår. Nöjd med detta. Tyvärr hittade vi inga ofodrade överdragsbyxor till honom. De är slut i butikerna också!

Vi fick sällskap av Anna, Alexander och Felix också. Vi fikade tillsammans, halva nöjet med loppis ju!

Noria köpte ett ap-pussel. Precis lagom för henne. Hon är inget pusselproffs än, behöver nog lite träning i att få det rätt. Vilmer kastade sig tidigt på 25-bitars, så hans pussel passar inte henne. Nu har hon ett eget. En apmamma med en ap-bebis. Vi kötpe det av Lotta. Hon är en gammal granne från Länna. Det var så länge sedan vi sågs, så det var superkul att stöta på henne där!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Loppislördag

  1. Lotta
    24 april, 2010 at 23:43 (14 år ago)

    Fina fina Hanna. Det var jättekul att träffa dej idag, och din goa familj. Väldigt roligt att se bilderna på pusslande Noria, jag ska visa Joel i morgon. Kram, ha det toppen! =)

Leave a Reply