Lördag med loppis och dålig aptit!

Det första som tar stryk på mig när det blir stressigt eller oroligt i livet är min aptit. Jag älskar ju att laga mat i vanliga fall, och tycker det är viktigt att äta rätt, gott och fint- tillsammans. Den här veckan har det inte sett ut så. Jag har fokuserat på att få barnen mätta liksom, och själv inte ätit. Idag insåg jag att jag åt ett ägg och en macka i morse, sedan en liten bar på loppisen och sedan bara kaffe till nu vid 19. Så går det ju inte att göra!

Men i de lägena är jag glad att jag har en hel del grejer i mina skåp. Istället för att dricka läsk, äta godis mm som det är lätt att göra när det rusar på, så har jag satsat på att i alla fall dricka juice med greens i. Bara röra i och svepa, i med näring bara, på stående fot vid diskbänken ibland, Jag är på g med en nu också, eftersom jag inte tagit någon idag. Jag maxar rätt rejält, typ en matsked i rätt lite juice och så shot shot.

Barer har jag en del hemma också. Det skafferiet får inte ta slut, för det räddar mig ofta när det kniper. I förrgår hämtade jag ut en beställning från Bodystore plus att min bloggbox kom samtidigt. Väldigt lägligt låg det två barer i lådan denna gång. Den ena greppade jag när jag och Noria for iväg på barnloppis för att få umgås lite och göra något vettigt ihop. Hon fick en korv i kiosen och jag åt min bar och drack en aloe vera juice. Det var första gången jag testade just en sådan, en Bounce, med smak av kakao och apelsin. Den var god och mättade bra. Lite lyx kan behövas ibland.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply