Lördagförmiddag

   

  

Så var det äntligen lördag igen. Det har varit en ganska hektisk vecka, så lite vila känns bra. Jag sov nästan fram till 9 i morse, skönt. Då såg jag ett meddelande från Tina som frågade om vi skulle med på hotellfrukost. Klart vi ville, älskar sådana spontana infall.

Gott och trevligt! Vi passade sedan på att handla present till morgondagens kalas och därefter delade vi på oss. Jan och barnen åkte hem, jag promenerade. Det var ju soligt och fint…. ett tag tills regnet kom. Kan vi inte få några soliga dagar nu, vill gärna springa i lite vårsol.

Det blev i alla fall 7000 steg ungefär, så nu ska jag vila en stund innan det blir en sväng till gymmet. Jag har sådan träningsvärk. Jag körde marklyft och benböj med tyngd i torsdagskväll, och det känns i vader, rygg och i underarmarna… Ska satsa på det där med tunga lyft ett tag tänkte jag, för att se vad det kan göra för min rygg. Uthålliga muskler har jag nog, men kanske behöver jag starkare muskler i ryggen, och då är det ju tung träning och få repetitioner som gäller. Ska bara se till att lära mig tekniken ordentligt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply