Lördagsträning

Äntligen ligger det ett step-pass på lördagar! Nya schemat kom och förutom kvällsaerobicsen på onsdagar så var nog just det mest glädjande.

Jag gick på passet i förmiddags och det känns ju väldigt skönt så där efteråt, när man inser att man tränat klart innan lunch. Jag tog mig en redig promenad ner, 4 km blandad gång och jogging med ryggsäcken på ryggen. Sedan rodde jag 1 km, sprang på crosstrainern 10 minuter och körde sedan step-passet. Mot slutet av passet var jag så trött att jag nästan inte hittade rätt efter snurrarna. Älskar för övrigt snurrar på step!  I feel like dancing 🙂

Jag blev hämtad utanför efter passet och vi for vidare på loppis.

Jag måste ta reda på vad hennes första finallåt är. Han sjunger typ ojojojoj, och sjunger på spanska. Dålig ledtråd jag vet, men kan inte hitta den. Någon annan sov varit på Evas step-pass och vet vilken det är. Hon har haft den sången med på finalerna under våren också. Skulle vara en kul sång att ha med på klassrumsgympan i höst!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Lördagsträning

  1. Matilda
    25 augusti, 2012 at 15:13 (10 år ago)

    Du tänker inte på låten Danza kaduro med Don Omar tror jag han heter. Underbar låt som jag själv hade på mitt gympapass en gång?

  2. Hanna
    25 augusti, 2012 at 15:15 (10 år ago)

    Men Matilda, du är bäst 🙂 🙂

Leave a Reply