Lovea från Nova Concept

IMG_1908

Nu är våren här. Idag var jag rastvakt ute mitt på dagen och solen värmde riktigt mycket. Om man är skapt som jag måste man snart börja med solkräm om man ska vara ute längre stunder.

Jag fick ett fint kit från Nova Concept, med bland annat solkräm. De har solkräm med faktor 15, 30 och 50. Just denna är 30 och funkar till ansikte och kropp. Den är i sprayflaska och innehåller 125 ml. Jag tycker det är bra med solskydd i olika storlekar. Stora förpackning i badväskan på sommaren, i den väskan man har med varje dag liksom. Mindre förpackningar i handväskan till jobbet och till kortare egna utflykter. Den här tänker jag ha för mig själv 🙂 Vattenfast, mild och god doft, parabenfri, ecocert-märkt med 100% naturligt ursprung varav 12% är ekologiskt odlade.

Jag fick också schampo, body lotion, duschkräm och en liten burk med nourishing cream, också från märket Lovea. Alla är med sheasmör, och de luktar jättegott! Perfekt att ha i badväskan. Barnen blir lite torra av kloret så perfekt med en riktigt vårdande kräm efteråt.

Jag har några produkter sedan tidigare, t ex deras caramel cream, som jag använder på sommaren eftersom jag är lite för ljus nu. Jag har också sminkborttagaren, som jag tycker är riktigt bra att använda med en bomullsrondell.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply