Lunch hos mamma

Idag är det en förskräckligt grå dag, med regn utan uppehåll. Humöret är det dock inga fel på. Sov gott i natt, allihop. Hade tänkt oss en dag inne, med film och pyssel. Men sedan kom jag på att Röda korsets loppis öppnade idag. Så vi åke dit. Fullt kaos, massor av snurriga bilförare på parkeringen och ingenstans att stå. Lyckades se en stor påse lego det första vi gjorde och den tog vi direkt. 3 kg för 150 kr, det är väl ett bra pris?

Sedan åkte vi och handlade på citygross. Hade lovat barnen en fika också. Gud vad det fikas hela tiden. Men ungarna har båda skenat iväg på längden och blivit så smala, så lite wienerbrödskladd lär de inte dö av. Jag lyckades hoppa över!

Anledningen att lyckades med det var att vi blev spontaninbjudna till mamma på lucnh och fika. Mycket trevligt!

Mamma bjöd på smarrig lunch. Pasta, köttfärsbiffar och krafs, som hon självkallade det. Champinjoner, valnötter, lök och blandade underbara frön stekt i olivolja. Fröna var salig blandning från Renee Voltaire, måste köpa!

Mamma tog med sig barnen ut och hoppade på grannens studsmatta ett tag, och jag satt var inne och läste mammas matlagningstidningar innan de åker i soporna inför henens flytt. Ska bli kul att ha mamma i stan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply