Lunch med Jessica

IMG_1638 IMG_1637

Min fina vän Jessica har varit här på lunch idag. Äntligen fick vi till det! Visserligen fick vi bara träffa henne idag, men hellre det än inget. De sjuttioelva senaste gångerna vi ska äta middag, lunch eller fika ihop hela familjerna har någon blivit sjuk eller behövt jobba. Så på något vis gick jag och väntade mig ett sms som skulle säga något liknande idag också….men icke.

Hon kom och hon strålade! Det är så spännande att följa henne och magen med bebisarna i. Med sig fick hon en ask med små fina flaskor att stoppa i skötväskan. Det är en vana jag har, att ge någon ekologisk hudvård till bebisen när jag börjar ana att det kanske är sista gången vi ses innan förlossning. Man vet ju aldrig när det sker så klart, och här är jag kanske lite tidigt ute, men å andra sidan kan de ju komma när som egentligen. Presentkitet kommer från Acasiashop och är i serien Tomtom baby. Just nu verkar den vara slutsåld dock.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Lunch med Jessica

  1. Jessica
    18 februari, 2014 at 18:30 (9 år ago)

    Tack för idag! För fina presenten, lån av bebiskläder och filtar, jättegod mat och fika och inte minst för toppentrevligt sällskap! Hoppas vi ses på brunch om en och en halv vecka..!
    Stor kram till dig min fina vän

Leave a Reply