Lunch på rester och fika med pappa.

Idag tänkte vi rädda fullkornsriset och tonfisken från igår. Det såg lite torrt ut bara, så det måste nog dränkas i något gott. Jag stekte vitkål i olivolja med vitlök och färskriven ingefära, la ner riset, slängde ner kikärter och mungbönor som jag kokade i morse, och sedan tonfisken. På slutet hällde jag ner 1/2 dl matlagningsgrädde. Det blev också gott!

Sedan ringde pappa. Han tänkte komma in idag men hindrades av vädret. Det yrde och han vågade inte ge sig iväg. Men efter lunch ångrade han sig när han insåg att det nu var plogat. Precis nyss kom han in och det ärdags för kaffe. Kakor till barnen och gojibär till mig. De ligger i en äggkopp som Jans mormor målade för länge länge sedan!

Dagens motion har hittills bestått av snöskottning. Jag skottade mig fram till brevlådan innan frukost och gav mig sedan ut med barnen efter frukost. En sväng med pulkan också blev. Eftersom pappa kom in åker jag inte iväg till gymmet, men kanske blir det en promenad sedan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply