Magnesium AEP från Helhetshälsa

IMG_3035

Vi har haft en så trevlig förmiddag, en sådan som man blir lugn och glad av! Vi har varit hemma hos Matilda och Inigo och fikat. Vi fick chans att ge dem en grattis-kram eftersom de förlovade sig i fredags. Så fantastiskt att se sin fina vän så glad och lycklig. Vi hade massor att prata om, och en hel del att se fram emot 😉

Nu är vi hemma igen och några hemmatimmar väntar, med städning, film och spel. Jag nöjer mig med en mättande smoothie till lunch, och passar på att öppna min nya magnesiumburk. Jag har en egen och hade med en till Matilda också (tillsammans med en blomma med hjärta på, chokladhjärtan, massageolja och lite MSM) för henne att testa. Magnesium AEP funkade fint i min smoothie och känns bra idag när mina vader är stela efter gårdagens lopp. Jag äter magnesium regelbundet, både för fysiska och mentala hälsan.

Många människor har magnesiumbrist och symptomen på det är många, Några exempel jag hittade på Kurera var: annat dålig aptit, allmän svaghet, sömnbesvär, utmattning, lättretlighet, darrningar, svårighet att svälja, hörselstörningar, ljuskänslighet, yrsel, förvirring, depression, inlärningssvårigheter, rikliga svettningar, stark kroppslukt, snabb puls, urinvägsinfektioner, menskramper, allergi och överkänslighet. Se kurera.

Jag äter det som som sagt regelbundet och ger det till barnen då och då. Det smakar inte konstigt alls, vilket gör att man lätt att hälla i smoothie eller direkt på gröten faktiskt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply