Måla om huset

 

I morse vaknade jag före halv 7, och man kan ju undra varför. Eftersom barnen kom i säng sent igår visste jag att de skulle sova ett tag, men det gällde tydligen inte mig själv. Lämnade mano ch barn hemma och drog iväg på promenad istället. 8 km blev det, med lite småjogging i intervaller. Jag hade easytones-skorna på mig och de ska man ju inte jogga i direkt, så det fick bli lite smålufsande. Förutom på torget var det nästan folktomt ute och det var så skönt.

Tanken var att vi skulle gå på core på eftermiddagen, jag och Anna, men hon blev sjuk. Så i och med att vi hade hämtat färg och allt, så struntade jag i passet också och målade ihop med Jan. Det är ju träning det med! Jag kommer att ha ont i armarna imorgon, tror jag, och kanske i ryggmusklerna också.

Sedan kan jag glädja mig åt att vi fått barnvakt på fredag. Barnens farmor och farfar ställer upp, så vi kan gå tillsammans på DN-galan. Jag ser fram emot det mycket, tror det är en riktig folkfest.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply