Mamma rycker in!

Jan är på kurs/ kick off och jag är solokvist ikväll. Inte så van att sova själva och sover alltid oroligt då. Det brukar sluta med att tvn står på halva natten och att jag vaknar och somnar om vartannat. Men innan jag funderar på att sova ska jag ta mig något gott och kolla på Biggest loser Sverige.

Mamma erbjöd sig att hämta barnen idag, vilket verkligen underlättade när det egentligen är Jans hämtningsdag. Vilmer fick då en chans att vila lite innan det var dags att åka tillbaka till skolan för julgransplundring.

När jag kom hem hade mamma satt igång med mat. Gav henne fria händer med köttfärsen i kylen och det blev så gott. hon gjorde biffar med oliver och fetaost i som sedan fick koka i någon tomatsås med grädde. Stekt rödkål och champinjoner till och så hade vi 50/50 matvete/mathavre. Nice! Jag och Vilmer åkte på festen och Noria var hemma med mamma och la pärlplattor under tiden. Tack mamma för hjälpen!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Mamma rycker in!

  1. Martina
    12 januari, 2012 at 21:29 (12 år ago)

    Det är skönt att ha någon som kan hoppa in som stand-in ibland! Och lagar de god mat också så blir det ju desto bättre 🙂

Leave a Reply