Mammaträning på Leos lekland

Bjöd barnen på lek och lunch på Leos idag. Det var halvskruttigt väder och passade precis. Barnen hade jättekul och sprang, hoppade och lekte så de blev helt svettiga. Först satt jag med kaffe med både påtår och tretår, lite surfande och en bok innan barnen fick lunch. Efter lunchen var jag med och ”gympade”.

Upp för trappor, ner för rutchkanan och så upp igen. Barnen tycker mycket om de trånga utrymmena fulla med stora bollar. Där gjorde jag ett gäng magövningar medan barnen kröp runt bland jättebollarna. Sedan lekte barnen vid skeppet, där man kastar skumgummibollar. Gömde mig i ett hörn och gjorde lite fler situps, liggandes på bollarna vilket kändes riktigt bekvämt och skonsamt. Blev riktigt trött i mina magmuskler faktiskt. Det var kul att härja lite med barnen, istället för att bara sitta på stolen. Att jag fick ut lite av det själv också är ju bara en bonus. Och skulle någon tycka att man ser knäpp ut där man ligger och tränar bjuder jag på. Jag brukar inte träna så folk ser det annars, mer än på ställen där det är meningen. Att ställa mig och göra utfall mot en parkbänk är inte min grej. Tänker liksom att jag är för otränad för det ”det där har hon inte gjort för ofta direkt”. Fånigt kanske, men så är jag. Hur är du?

Efter det blev det FF hos grannen Susanne. FF står från och med nu för fika och flätor 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Mammaträning på Leos lekland

  1. Joachim
    15 augusti, 2012 at 00:53 (11 år ago)

    Lekland är kul för barnen och lättnad och glädje för oss föräldrar.
    Har du sett att det finns mängder med lekland i staden?
    allalekland.se samlar alla lekland i hela Sverige och här kan du finna ett nära åt barnen både när ni är hemma, på besök hos bekanta eller bortresta.

Leave a Reply