Mångberg

 

Vi har haft ett par jättemysiga dagar i Mångberg. Tack Anna med familj för att vi fick invadera er, både vi vuxna och våra barn har trivts jättebra. Mycket trevligt sällskap och god mat och dryck!

Barnen har lekt, sprungit på alla öppna ytor, badat i dammen, matat ekorren med mandel, tittat på kaninungen under härbret. Vi har grillat, spelat spel, druckit vin, gosat med Felix, solat lite, lyft från sängen av åsksmällar m.m.

  

Jag, Anna, Felix och Noria tog en sväng in till Mora och shoppade loss. Hittade en sushirestaurang också, den första jag besökt som sköttes av dalmasar. De klarade det bra-sushin var fin. Och Noria fick en så fin tallrik. Bad om att få en tallrik med några teriyakispett och lite ris och in kom en fin tallrik med två korslaga spett, en fin kula ris och tvåkorslagda paprikaskivor. Så fint och enkelt till lilla donnan som blev så nöjd. Det finns för många restauranger som inte verkar inse att en restaurang som passar barnen återkommer man till. Denna restaurang hör alltså inte till dem. Tack sushistället i Mora!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply