Marathon 2012 V Leos lekland

 

Vi skulle ha åkt till Stockholm för att heja på Jan, som sprang marathon idag, men det bara regnar och blåser. Släpa runt på barnen själv i Stockholm, när det är sådan förhållanden kändes inte så lockande.

Istället åkte vi till Leos lekland och härjade några timmar. Åt en riktigt bra lunch där och busade. Jag har fått Jans gamla iPhone eftersom han fick en från jobbet, så jag kunde följa Jans resultat var 5e kilometer.

Nu har han gått i mål. Det är för mig helt ooooobegripligt hur man kan springa 4.2 mil i denna kyla, blåst och regn. Jag sprang mellan Leos lekland och parkeringen vid Net on Net och blev blöt, kall och arg 🙂

Jag gillar Leos lekland. Går inte alls att jämföra med Nikkis, som jag inte alls gillade. Leos har nåt för alla, utmanar hela kroppen och sinnena och är riktigt kul för mig också. Schysst mat, sköna soffor och fåtöljer, gratis bredband, rent och genomtänkt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Marathon 2012 V Leos lekland

  1. Joachim F
    8 juni, 2012 at 21:16 (11 år ago)

    Lekland är otroligt bra ställe för barnen att både har roligt och att springa av sig på. Samtidigt kan vi föräldrar se till att barnen har roligt och kanske även avnjuta en kopp kaffe. På http://allalekland.se är ambitionen att samla samtliga lekland som finns i Sverige. Hitta ditt lekland i Stockholm eller någon annanstans.

Leave a Reply